Long time no see …

Nu har vi kommit nästan halvvägs in i  Januari och snö bristen kan man verkligen inte klaga på detta år .

Dagarna rullar på som vanligt och själv rullar jag i den nya fina  bilen och NJUUUUTER ..dock har jag fastnat i snön några gånger för det är inte dubbdäck på den …ännu ..fast jag har blivit rättså duktig på att komma loss , förutom igår ..min s.k SKÖNA söndag blev inte som jag hade tänkt det .

Pricken stack i skogen med Margoth efter sig och var borta bra länge. Lilla M kommer efter en stund men Pricken borta i 1 timma , jag arg ,hysterisk ,livrädd att ngt lo djur eller varg tagit honom ,han sticker ALDRIG och är borta länge .

Men tillslut kom han flåsande, jag har bråttom hem vet att det står trimkunder och väntar på trimmet , men fastnar med bilen i snön försöker att få loss bilen med alla medel ,har ingen spade i bilen tar isskrapan och testar ,får loss bilen lite med att gunga den fram och tillbaka ,vilket gör att M spyr i bilen !

Sedan är den fast …ringa bilbärgare är det som återstår..2 timmar senare är jag hemma ,trimkunder sura…jag arg ,svettig ,trött.. dessutom så SPYR Pricken upp något äckel , han hade säkert inte varit långt bort utan stod och snaskade i sig ruttna inälvor från ngt skjutet djur ….jäklig skön söndag = NOT

Nåväl allt löser sig tillslut sa han som …   i vasken ..

Det finns EN sak som är HELIG för Pricken och det är hans ” röda grej ” han har med sig den t.o.m upp i sängen när vi ska sova och Lilla M tycker ju att det är SÅ spännande ..häromdagen snodde hon den och gissa om hon var stolt .

Published in: on januari 10, 2011 at 9:58 e m  Kommentera  

The URI to TrackBack this entry is: https://pillansklebo.wordpress.com/2011/01/10/long-time-no-see/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: